referencement de site - streaming person of interest - voyance par téléphone

Gommer 24" háromkerekű

Típus: Gommer
Elérhetőség: Raktáron
Ár:
140.000Ft

sfdg

 

Gommer 24"háromkerekű triciklit ajánljuk, akik ha már tudnak bicajozni kis tanulás után akár három keréken stabilabban bicajozzanak.
Ezt a bicajt is mint mindent meg kell tanulni vezetni, ezért javasoljuk hogy kis tanulási időszak után induljanak csak el egyedül.

 

Ha kiszállitást válaszák elmagyarázzuk a lényeget. Egz nagy kosarában rengeteg dolog elfér, nem kell nyújtózkodni, görnyedni rajta, mert a kormány közelebb van, mint a kétkerekű kerékpárokon.

MIÉRT KELL MEGTANULNI TRICIKLIZNI? A háromkerekű kerékpárok az út egyeletlenségeinél, a lejtő felé fognak fordulni, akármilyen kis lejtés az. Pedálozáskor a baloldalra helyezett hajtás miatt jobbra szeretne kanyarodni a tricikli. A háromkerekű másképp kanyarodik mint a kétkerekű. Hirtelen, kis ívű kanyarban nem lehet a lábat földre rakva korrigálni. Hepehupás utakon a tricikli "furcsán" billeg és mindig a lejtés irányába "viszi el" a kormányt . Meg kell tehát tanulni korrigálni az út egyenetlenségeit. Nem szabat reflexből irányítani. Tulajdonképpen az egész fejben dől el, az agynak kell megtanulnia, megszoknia a triciklizést. Persze senkit nem szeretnénk elijeszteni a háromkerekűvel való közlekedéstől, éppen ellenkezőleg, biztosak vagyunk abban, ha szánnak rá időt és türelmesek, akkor élvezni fogják vele a mozgást.

MENNYI IDŐ KELL A MEGSZOKÁSHOZ? Nos ez változó lehet. Nem tehetség vagy intelligencia kérdése! Általában 1-3 hét, de van akinek ennél tovább tart.

MINDENKI EL TUDJA SAJÁTÍTANI? A válasz igen. Mindenképpen annyit kell gyakorolni vele, míg eltűnnek a pánikreakciók. Utána viszont szabadság, szerelem ;-)

Írja meg véleményét


Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: